شهر بنگلور با وسعتی معادل ۷۴۱ کیلومتر مربع و جمعیتی بیش از شش میلیون و دویس هزار نفر (برآورد شده در سال ۲۰۰۷)، هفدهمین شهر پرجمعیت دنیا محسوب می‌شود. آب و هوای خوب، امنیت اجتماعی بالا، دانشگاه‌های ممتاز و امکانات زیر بنایی خوب در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی، تعداد زیاد دانشجویان خارجی، تمرکز صنعت نرم‌افزار، علوم پزشکی و همچنین مرکز فناوری اطلاعات در هند، از جمله دلایل برجسته بودن این شهر از دیدگاه متقاضیان می‌باشد.

واقع شدن بنگلور بر سر راه‌های ارتباطی مهم هند بر اهمیت و اعتبار آن افزوده است. متروی بنگلور در سال ۲۰۱۱ تأسیس شده و هم اکنون دارای ۲ خط و ۳۰ ایستگاه می‌باشد. این شهر یکی از مراکز مهم دانشگاهی کشور هند نیز به شمار می‌رود. دانشگاه بنگلور که فعالیت خود را از سال ۱۹۶۴ میلادی آغاز کرد، به گونه‌ای در زمان کوتاه گسترش یافت، که امروزه با ۷۵ کالج و شمار زیادی مرکز تحصیلات تکمیلی، یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های آسیا محسوب می‌شود.
به طور کلی در سیستم آموزشی هند ۳ شاخه اصلی تحصیلی وجود دارد و در ایالات کارناتاکا به این شکل مدیریت می‌شود:

رشته‌های علوم پایه: B.SC – M.SC – BA – MA – BBM – MBA , …
طول تحصیل در مقطع کارشناسی این رشته‌ها معمولا ۳ سال ۶ ترم می‌باشد. دانشگاه اصلی رشته‌های علوم پایه در دانشگاه بنگلور که در چند کیلومتری شهر بنگلور و در جاده شهر میسور قرار دارد، می‌باشد.

رشته‌های مهندسی: B.ARCH – BE
طول تحصیل در این مقطع ۴ سال ۸ ترم می‌باشد. دانشگاه اصلی مربوط به رشته‌های مهندسی دانشگاه وی تی یو می‌باشد که در شهر بلگام واقع شده است و تمامی کالج‌های معتبر مهندسی کارناتاکا تحت نظر آن می‌باشند.

رشته‌های پزشکی: MBBS – BDS – B.PHARM
طول تحصیل در این رشته‌ها ۶ تا ۷ سال زمان می‌باشد. دانشگاه اصلی مربوط به رشته‌های پزشکی دانشگاه علوم سلامت راجیو گاندی می‌باشد که در خود بنگلور واقع است و بسیاری از کالج‌های علوم پزشکی کارناتاکا تحت نظر آن می‌باشند. این رشته‌ها با وجود پرهزینه بودن و مشکل بودن سیستم آموزشی، پذیرای تعداد زیادی از دانشجویان ایرانی علاقه‌مند هستند. پس از پونا بیشترین تعداد دانشجویان ایرانی در این شهر به سر می‌برند.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *